N e j s l e d o v a n ě j š í     o b j e k t y
Hotel Perla JizeryChata Tulinka, Kouty nad DesnouChata u Dalešické přehradyCHATA POD SJEZDOVKOUChalupa VadčiceRekreační středisko PohodaChata u Dalešické přehrady

Kód objektu: 296
Název objektu:Luxusní chalupa u lesa, Slapská přehrada
Kategorie:chalupa
Obec:Rabyně
Oblast:Střední Čechy-jih

                        

Kontakt na majitele-vlastníka objektu :
+420 734785125 Poslat email vlastníkovi objektu Poslat odkaz známému

Popis objektu: Luxusní nová zděná chalupa se zahradou u lesa, umístěna v nádherné krajině, vzdálená několik minut pěší chůze od Slapské přehrady, je určena pro náročné zákazníky – rodiny s dětmi či starší páry. Luxusní dřevěné zařízení chaty zhotoveno převážně na zakázku , nádherný výhled na okolní lesy. V patře jsou 2 podkrovní ložnice s trámovým stropem .V patře také WC s umyvadlem. V přízemí je obývací pokoj s pohodlnou koženou sedačkou ,s krbem a odděleným jídelním koutem (stůl pro 6 osob), plně vybavená kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, WC s umyvadlem. Na zahradě je otevřené ohniště s pevným grilem a roštem, zahradní posezení ze dřeva, pevná dřevěná i síťová houpačka, dětská houpačka a jiné vyžití pro děti. Restaurace s celoročním provozem vzdálená cca 300m. Koupání a možnost rybaření: krásná pláž u přehrady s několika restauracemi a bary (bar na molu, bar „na písku“), tenisové kurty, dětské prolézačky. Cykloturistika všude v okolí, houbaření.
Upřesnění lokality:
Místní název lokality:
GPS souřadnice:

Počet osob (lůžek): 6    Počet pokojů / apartmánů: 3
Rozpis osob a lůžek: V přízemí je obývací pokoj s pohodlnou koženou sedačkou 3+2+1, s krbem a odděleným jídelním koutem (stůl pro 6 osob), TV se satelitem, DVD a video, plně vybavená kuchyň. V patře jsou 2 podkrovní ložnice s trámovým stropem – v jedné manželské dvoulůžko + možnost matracové přistýlky 2+1 , ve druhé 2 samostatné postele + dvoulůžko v podkrovním patře (nutno vylézt po žebříku) 2+2.
místnost podlaží plocha m2 počet
1-lůžek
počet
2-lůžek
počet
patrových
lůžek
počet
lůžek
celkem
počet
přistýlek
počet
místností
obývací pokoj přízemí 0 0 0 0 0 0 1
ložnice 1.podlaží 0 0 1 0 2 0 1
ložnice 1.podlaží 0 2 1 0 4 0 1

Kuchyň: Kuchyň s varnou deskou, lednice s mrazákem, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, varná konvice,nádobí na vaření, robot, touster, talíře, sklenice, hrníčky, příbory včetně příborů a nářadí na gril. Stravování vlastní, možnost grilování, či opékaní čehokoli na ohništi, nejbližší restaurace 300 m, další restaurace jsou od této vzdálené cca 50 -100m.
Sociální zařízení: V přízemí koupelna s koupelnovým nábytkem, sprchovým koutem a umyvadlem, WC s umyvadlem.Voda z obecného vodovodu, průtokový ohřívač.V patře WC s umyvadlem.
Vytápění: Topení v krbu, v případě velmi nepříznivého počasí je možno využít ústřední topení - elektrokotel.
Garáž:
Ostatni: Na zahradě ohniště s grilem a posezením, několik houpaček -dětská, zahradní síťová a pevná houpačka z tropického dřeva pro 3 osoby, skluzavka, pískoviště s nádobíčkem.

Provozní podmínky:V ceně zahrnuto ubytování, přikrývky a polštéře i s ložním prádlem, voda, kanalizace (odvoz jímky), závěrečný úklid (základní úklid je nutno provádět průběžně hostem), elektřina do 50 kw (nad 50 kw nutno uhradit po skončení pobytu na místě), čistící prostředky, vybavení koupelny a WC ručníky na utírání rukou, utěrka, počáteční vybavení koupelny a WC mycím gelem na ruce a toaletním papírem, první hromádka dřeva do krbu. V celém objektu je zákaz kouření a domácích zvířat.

Zajímavosti, výlety: Restaurace s celoročním provozem vzdálená cca 300m. Koupání a možnost rybaření: krásná pláž u přehrady s několika restauracemi a bary (bar na molu, bar „na písku“), tenisové kurty, dětské prolézačky. Cykloturistika všude v okolí, houbaření. Vyhlídkové jízdy parníkem trasa Slapy přehrada –Solenice přehrada Orlík, zastávka i zde na Rabyni Přívoz Živohošť – Nová Živohošť Pouze 1.5 km je známé golfové hřiště, možnost jízdy na koních a tenisové kurty –toto přístupné pro veřejnost na farmě Michael Nedvězí Nový adrenalinový lanový park Slapy 4 km: několik tras od lehčích až po náročnější, vhodné i pro děti, možné i noční lezení, výbava a školení trenéři k dispozici Velké sportovně relaxační centrum s aquaparkem a balneo Měřín 10 km: tobogan, protiproud atd… restaurace, krytá squashová a tenisová hala, bowling, půjčovna lodiček a venkovní kurty,dále možnost volejbalu a beach volejbalu. solná jeskyně, solární louka, solárium, sauna, parní lázeň, hydromasážní vany a boxy, floatingová vana, whirpool, vířivé vany, kneippovy lázně a masáže (sport. , medová, lávové kameny.. ) atd. Potápění: informace o místech, kde je možné se potápět, obdržíte na potápěčských základnách V Živohošti, Nové Živohošti a na Měříně Památky v okolí: Zámek Konopiště, Zámek Dobříš, Zámek Orlík, Hrad Český Šternberk, Hornické muzeum, Křížovnický Špýchar v Prostřední Lhotě - muzeum, Rozhledna Drahoušek u Osečan, Rozhledna Veselý vrch u Mokrska, Muzeum zlata v Jílovém u Prahy, Muzeum motocyklů Netvořice, Vojenské technické muzeum Lešany, Příbram - Svatá Hora

Doprava, parkování: Parkování pro 2-3 auta přímo před objektem.

Ceny, poplatky:
Kč/osoba/den Kč/objekt/den
Letní období (1.5. - 30.9.) 1910
Zimní období (1.10. - 30.4.)
Vikend (Pátek - Neděle)
Silvestr (30.12. - 1.1.)
Upřesnění ceníku: Pronájem možný pouze v týdenních cyklech sobota - sobota. Hlavní sezona (červenec-srpen) 2 osoby 13 370 Kč /týden/ objekt, každá další osoba příplatek 200 Kč/týden (t.j. 3 osoby 13 570 Kč atd...) Mimo sezonu (září) 2 osoby 11 870 Kč /týden/ objekt, každá další osoba příplatek 200 Kč/týden (t.j. 3 osoby 12 070 Kč atd...)
Vnitřní vybavení:
Pes Kouření
Internet Televizor
Satelit DVD
Video Sprcha
Vana Sauna
Terasa Krb vnitřní
Spol.místnost Postel dětská
Telefon Fitko

Venkovní vybavení:
Krb zahradní Bazén
Nábytek Ohniště
Gril Zahrada
Potok Oploceno
Altán Dětské hřiště

Důležité body, cíle a vzdálenosti v lokalitě
Autobus-nádraží,zastávka400 m
Vlak-nádraží,zastávka
Restaurace300 m
Obchod-potraviny3 km
Nákupní centrum10 km
Pošta
Kostel
Koupaliště500 m
Krytý bazén10 km
Sjezdové lyžování/lanovky
Běžkové lyžování/trasy
Golf1.5 km
Tenis500m
Cyklotrasyvšude
Lesu chalupy hraničí se zahradou

Obsazenost objektu

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30