N e j s l e d o v a n ě j š í     o b j e k t y
Hotel Perla JizeryChata Tulinka, Kouty nad DesnouChata u Dalešické přehradyCHATA POD SJEZDOVKOUChalupa VadčiceRekreační středisko PohodaChata u Dalešické přehrady

Kód objektu: 255
Název objektu:Chalupa Dolní Podluží
Kategorie:chalupa
Obec:Dolní Podluží
Oblast:České Švýcarsko

                 
Celkový pohled

Kontakt na majitele-vlastníka objektu :
+420 602 873 129 Poslat email vlastníkovi objektu Poslat odkaz známému

Popis objektu: Jedná se o stylovou chalupu, sloužící k rekreaci až 10 osob (po dohodě s možností přistýlky), po celkové rekonstrukci v roce 2009.Součástí objektu jsou 4 ložnice, společenská místnost, herna, vybavená kuchyň, koupelna a 2 x WC. K dispozici je garáž a velká zahrada s venkovním posezením a v létě s bazénem. Objekt je vytápěn elektrickým kotlem a přímotopy. Současně je možno topit také ve dvou krbových kamnech a otevřeném krbu (např. mimo topnou sezónu). Do objektu si za příplatek můžete vzít malého pejska do 40cm výšky(hlásit předem). Pronájem na 7 dní od soboty do soboty. Je možno dohodnout kratší pobyt na minimálně 2 noci mimo sezonu.
Upřesnění lokality: Chalupa se nachází v obci Dolní Podluží v samém podhůří Lužických hor, nedaleko Českosaského Švýcarska. V okolí se nachází mnoho turistických míst např. hrad Tolštejn, rozhledna na Jedlové, Luž - nejvyšší hora Lužických hor, Křížová cesta a stříbrná štola v Jiřetíně pod Jedlovou. Dále pak např. Jetřichovické skalní město a vyhlídky, Hřensko s Pravčickou bránou. Okolí poskytuje řadu možností také pro sportovní vyžití, a to jak v létě, tak v zimě (turistické stezky, cyklostezky, sportovní a lyžařské areály, kryté bazény a venkovní koupaliště), či příležitostí pro rybaření. Za zmínku stojí zejména nově zrekonstruovaný zimní lyžařký areál v Horním Podluží - dva lyžařské vleky + dětský vlek, umělé zasněžování, večerní lyžování, půjčovna lyží, restaurace.
Místní název lokality:
GPS souřadnice:

Rozpis osob a lůžek: Ložnice a pokoje: Přízemí: jedna ložnice - dvoulůžko(leštěná bříza), herna, kuchyň. 1.patro: ložnice: jedna - dvoulůžko(červená), jedna - 2x dvoulůžko(spojené 2 místnosti, hnědá koženka+lakovaná), jedna (podkrovní) - 2x jednolůžko, společenská místnost.

Kuchyň: Kuchyň: základní spotřebiče (sporák, mikrovlnná trouba, lednice, rychlovarná konvice, kávovar, toustovač, remoska, nádobí).
Sociální zařízení: Sociální zařízení: Přízemí: koupelna, samostatné WC.1.patro: WC.
Vytápění: Vytápění: Elektrický kotel + přímotopy, 2x krbová kamna ( v 1.patře), 1x otevřený krb v herně.
Garáž: Parkování: garáž (1 auto) + 2 místa na dvoře před objektem).
Ostatni: Herna: stolní tenis, stolní fotbal, elektronické šipky, rotoped, druhá TV (podvojná). Společenská místnost: internet-wifi, televize, SAT, DVD, videorekordér, rádio, lednice, rychlovarná konvice. Zahrada: zahradní nábytek, zahradní gril, ohniště, pískoviště, houpačka, bazén (v létě), malý zahradní rybníček. Ostatní: dětská židle ke stolu, dětská postýlka

Provozní podmínky:

Zajímavosti, výlety: V okolí se nachází mnoho turistických míst např. hrad Tolštejn, rozhledna na Jedlové, Luž - nejvyšší hora Lužických hor, Křížová cesta a stříbrná štola v Jiřetíně pod Jedlovou. Dále pak např. Jetřichovické skalní město a vyhlídky, Hřensko s Pravčickou bránou. Okolí poskytuje řadu možností také pro sportovní vyžití, a to jak v létě, tak v zimě (turistické stezky, cyklostezky, sportovní a lyžařské areály, kryté bazény a venkovní koupaliště), či příležitostí pro rybaření. Za zmínku stojí zejména nově zrekonstruovaný zimní lyžařký areál v Horním Podluží - dva lyžařské vleky + dětský vlek, umělé zasněžování, večerní lyžování, půjčovna lyží, restaurace.

Doprava, parkování: Doprava, parkování: Dostupnost objektu autem celoročně bez problému. Garáž pro jedno auto a dvě parkovací místa před garáží. Od autobusu nebo vlaku vám dopravu zajistím (samozřejmě zdarma).

Ceny, poplatky:
Kč/osoba/den Kč/objekt/den
Letní období (2.7.22 - 3.9.22) 11800,-kč obj./týden
Zimní období (29.1.22. - 26.2.22) 8.800,-kčobj./týden
Víkend (Pátek - Neděle) 2.800,-kč obj./víken
Silvestr (25.12.22 - 1.1.23) 16.000,-kčobj./týden
Mimosezona 7.200,-kč obj./týden
Vánoce (18.12.2022 do 25.12.2022) 8.800,-kčobj./týden
Upřesnění ceníku:
Vnitřní vybavení:
Pes Kouření
Internet Televizor
Satelit DVD
Video Sprcha
Vana Sauna
Terasa Krb vnitřní
Spol.místnost Postel dětská
Telefon Fitko

Venkovní vybavení:
Krb zahradní Bazén
Nábytek Ohniště
Gril Zahrada
Potok Oploceno
Altán Dětské hřiště

Důležité body, cíle a vzdálenosti v lokalitě
Autobus-nádraží,zastávka200m,600m
Vlak-nádraží,zastávka300m
Restaurace250m
Obchod-potraviny200m
Nákupní centrum6km
Pošta600m
Kostel1km
Koupaliště500m,1,5km
Krytý bazén5km
Sjezdové lyžování/lanovky2,5km
Běžkové lyžování/trasy
Golf
Tenis2km
Cyklotrasy10m
Les300m

Obsazenost objektu

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30