N e j s l e d o v a n ě j š í     o b j e k t y
Hotel Perla JizeryChata u Dalešické přehradyCHATA POD SJEZDOVKOUChalupa VadčiceRekreační středisko PohodaChata u Dalešické přehradyChata Slapské jezero Županovice

Kód objektu: 269
Název objektu:Chalupa Dolní Morava, sauna, internet
Kategorie:chalupa
Obec:Dolní Morava
50.119849,16.801786
Oblast:Králický Sněžník

               
Chalupa Dolní Morava

Kontakt na pronajímatele objektu :
+420 603 243 650 Poslat email vlastníkovi objektu Poslat odkaz známému http://www.chalupa-dolni-morava.cz/

Popis objektu: Zveme Vás k nám, do ski areálu Dolní Morava, do nově postavené chaty - chalupy k pronajmutí s bazénem, saunou a internetem v klidné části lyžařského ski areálu Dolní Morava, která se nachází v oblasti Národní přírodní rezervace Králický Sněžník na pomezí Orlické hory - Jeseníky. Chalupa k pronajmutí je nově postavena, má půdorys do „L“ a je rozdělena na dvě zcela samostatné části (poloviny). A - část západ a B - část jih. Chata a chalupa k pronajmutí popis: Každá část má zcela samostatný vchod, terasu, zahradu vše z jiné strany. V každé části chalupy je vlastně patrový byt 120m2: 4 + kk + 2 WC + koupelna + SAUNA. Ve 3 ložnicích je 6 řádných lůžek + 2 lůžka na rozkládací pohovce v obýváku !! Každá část (chaty a chalupy) má svůj samostatný vchod, privátní saunu, svoji soukromou terasu s posezením a zahradu na opačné straně (chaty a chalupy). Také vnitřní uspořádání chaty - chalupy a stavební provedení zaručuje Vaše plné soukromí a klid. Pronájem každé části (poloviny) chalupy umožní komfortní celoroční ubytování až 8 osob. Celkem jsme schopni ve 3 objektech ubytovat až 22 osob. Chata - chalupa k pronajmutí je nadstandartně vybavena: k dispozici je Vám privátní sauna jen a jen pro Vás, INTERNET ZDARMA, pokud si přivezete Váš počítač, moderní koupelna s vanou, WC, pračka. V sednici jsou krbová kamna, LCD TV se satelitním příjmem, kuchyňská linka (vestavěná trouba, sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba, myčka, atd.). Dále jsou v chatě, chalupě v podkroví 3 ložnice a další WC. Chalupa je vytápěna elektricky - přímotopy + podlahové topení, navíc v sednici jsou krbová kamna u kterých při praskajícím hřejícím ohni a třeba se sklenkou vína jistě strávíte nádherné večery.... Venku je Vám k dispozici kotlový gril na dřevěné uhlí. Pokud se Vám nebude chtít vařit - útulná stylová restaurace Moravská Krčma (mimo jiné dobroty Vám připraví i pizzu přímo z pece nebo výborné točené pivo) je vzdálena jen 333 kroků asi 2 minuty chůze.
Upřesnění lokality: Virtuální prohlídka: http://chalupa-dolni-morava.cz/prohlidka-virtualni-prohlidky-360.html
Místní název lokality: 50.119849,16.801786
GPS souřadnice: 50.120066944444, 16.801702777778

Rozpis osob a lůžek:

Kuchyň: Mikrovlnka, myčka, varná deska, el. trouba, lednička, varná konvice, topinkovač...
Sociální zařízení: vana, WC, pračka
Vytápění: elektrické, podlahové, krbová kamna v obýváku
Garáž:
Ostatni: sauna, wi-fi, v létě bazén

Provozní podmínky:

Zajímavosti, výlety: Letní, Zimní Aktivity Ski centrum Sněžník a Snowpark Větrný Vrch je od chaty a chalupy k pronajmutí s bazénem jen cca 3-4 minuty autem. Bezplatný skibus Vás doveze z parkoviště až pod sjezdovky (s umělým zasněžováním a osvětlením) – např. černá sjezdovka je nejprudší sjezdovka v ČR!! Krásné jsou i udržované okruhy pro běžkaře vedoucí nádhernou nedotčenou přírodou národní přírodní rezervace v okolí chalupy. Zatím každý rok se na Dolní Moravě lyžuje až do Velikonoc. . Ale nejen zimní pobyty na chatě - chalupě jsou oblíbené. Dolní Morava, (pomezí Orlické hory - Jeseníky) je jako stvořená proaktivní odpočinek: 300 kroků od chalupy je nový tenisový kurt s umělým povrchem, fotbalové hřiště, můžete se vydat na výlety , pěší turistika , cykloturistika .. atd.. Jsou zde dobře značené turistické a cykloturistické trasy, můžete objevovat a prozkoumát nespočet pevností z 2. světové války, navšítivit muzea, atd. atd. Okolní lesy jsou plné hub, borůvek a lesních plodů. V létě je v blízkém i vzdálenějším okolí několik možností koupání, nejblíže je koupaliště v Králíkách, aquapark s tobogánem Žamberk, kousek dál je přehrada Pastviny.V Pastvinách a na řekách Moravě a Orlici je též možnost rybaření. Kousek od chalupy cca 300 m je veřejné fotbalové hřiště a tenisový kurt s umělým povrchem. Na nové málo frekventované silnici je možno využít kolečkové brusle. Tak, a teď už stačí jen vybrat termín, objednat pronájem chaty, - chalupy, přijet a všechno zažít na vlastní kůži, věříme, že Vaše dovolená, rekreace, prázdniny nebo i jen pobyt na prodloužený víkend v naší chalupě, bude jistě patřit k těm, na které budete dlouho vzpomínat. Užijte si u nás v zimě hory, sněhu, sluníčka, v létě jízdy na kole, kolečkových in-line bruslích, či pěších tůr a výletů, ale hlavně pohody a odpočinku. Tip na Vánoce na horách 2013! A ať se Vám u nás v chalupě Dolní Morava na horách líbí!

Doprava, parkování:

Ceny, poplatky:
Kč/osoba/den Kč/objekt/den
Letní období (1.5. - 30.9.)
Zimní období (1.10. - 30.4.)
Vikend (Pátek - Neděle)
Silvestr (30.12. - 1.1.)
Upřesnění ceníku: http://chalupa-dolni-morava.cz/cenik.html
Vnitřní vybavení:
Pes Kouření
Internet Televizor
Satelit DVD
Video Sprcha
Vana Sauna
Terasa Krb vnitřní
Spol.místnost Postel dětská
Telefon Fitko

Venkovní vybavení:
Krb zahradní Bazén
Nábytek Ohniště
Gril Zahrada
Potok Oploceno
Altán Dětské hřiště

Důležité body, cíle a vzdálenosti v lokalitě
Autobus-nádraží,zastávka300m
Vlak-nádraží,zastávka
Restaurace300m
Obchod-potraviny900m
Nákupní centrum
Pošta
Kostel
Koupaliště
Krytý bazén
Sjezdové lyžování/lanovkyano
Běžkové lyžování/trasyano
Golf
Tenis300m
Cyklotrasy0m
Les300m

Obsazenost objektu

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31