N e j s l e d o v a n ě j š í     o b j e k t y
Hotel Perla JizeryChata u Dalešické přehradyCHATA POD SJEZDOVKOUChalupa VadčiceRekreační středisko PohodaChata u Dalešické přehradyChata Slapské jezero Županovice

Kód objektu: 319
Název objektu:Hotel Perla Jizery
Kategorie:hotel
Obec:Josefův Důl
Josefův Důl 187
Oblast:Jizerské hory

                                 
01
LAST-MINUTE
Balíček Léto Balíček obsahuje: komfortní ubytování v našem hotelu bohatá polopenze (snídaně formou bufetu, večeře formou rozmanitého bufetu nebo à la carte) 1x pobyt ve finské / ruské sauně půjčení koloběžek pro 2 osoby / 1 hodinu 10% sleva na veškerou konzumaci v restauraci zapůjčení trekových holí náš turistický průvodce okolí mapa Varianta 4 noci se slevou 5% celková cena pro 2 osoby (standardní dvoulůžkový pokoj) 9000 Kč celková cena pro 2 osoby (superior dvoulůžkový pokoj) 10500 Kč celková cena pro 3 osoby (standardní třílůžkový pokoj) 11600 Kč celková cena pro 3 osoby (superior třílůžkový pokoj) 13100 Kč celková cena pro 4 osoby (rodinný pokoj) 14100 Kč Varianta 5 nocí se slevou 10% celková cena pro 2 osoby (standardní dvoulůžkový pokoj) 10600 Kč celková cena pro 2 osoby (superior dvoulůžkový pokoj) 12100 Kč celková cena pro 3 osoby (standardní třílůžkový pokoj) 13600 Kč celková cena pro 3 osoby (superior třílůžkový pokoj) 15100 Kč celková cena pro 4 osoby (rodinný pokoj) 16600 Kč Varianta 7 nocí se slevou 20% celková cena pro 2 osoby (standardní dvoulůžkový pokoj) 13000 Kč celková cena pro 2 osoby (superior dvoulůžkový pokoj) 15100 Kč celková cena pro 3 osoby (standardní třílůžkový pokoj) 16700 Kč celková cena pro 3 osoby (superior třílůžkový pokoj) 18800 Kč celková cena pro 4 osoby (rodinný pokoj) 20400 Kč

Kontakt na pronajímatele objektu : David Bouček
+420 603991234 Poslat email vlastníkovi objektu Poslat odkaz známému www.hotel-perla-jizery.cz

Popis objektu: Nově zrenovovaný stylový Hotel Perla Jizery *** se nachází v malebné vesničce Josefův Důl v Jizerských horách a rozhodně neunikne pozornosti ani náhodných turistů. Nadšení vzbudí už jeho poloha. Romantické zákoutí v horní části obce, kopce, lesy a řeka Kamenice přímo za hotelem. Sjezdovka a lyžařský vlek pro začínající i pokročilé lyžaře je od hotelu vzdálen pouhých 100 metrů! Naše poloha přímo na křižovatce značených turistických cest dává návštěvníkům výborné možnosti pro provozování všech druhů aktivní turistiky. Hotel je součástí 1 ha velkého areálu, který je zárukou klidu a soukromí. Nabízí restauraci s barem a krbem, dvě terasy, dětské hříště, krytý altán s grilem a srub s finskou a ruskou saunou. otel Perla Jizery poskytuje komfortní ubytování ve dvoulůžkových (manželská postel nebo oddělená lůžka), třílůžkových a v rodinných pokojích s celkovou kapacitou až 50 osob. Dvou nebo třílůžkové pokoje mohou být typ standard nebo typ superior. Všechny pokoje jsou provedeny ve vysokém standardu a mají vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou, toaletu, LCD TV, ledničku a vysoušeč vlasů. Pokoje typu superior jsou rozměrově prostornější a navíc v nich najdete trezor, příslušenství pro přípravu kávy a čaje, láhev sektu a ovocný koš. Dále pak nabízíme útulné ubytování ve srubu, ve 3 vybavených pokojích pro celkem 7 osob a je určeno pro nenáročné skupinky přátel. Útulná a stylová restaurace s krbem s kouzlem plápolajícího ohně a akváriem s našimi rybími mazlíčky, Vám nabízí to nejlepší z české a světové kuchyně. Věříme, že si zde strávíte hezké chvíle a na všem si dosyta pochutnáte. K pití nabízíme velký výběr z nealko či alkoholických nápojů, Plzeňskou 12º a pro znalce máme připravenou, vinotéku s širokým výběrem vín. Pro Vaše děti je u nás připraven i dětský koutek s mnoha hračkami.
Upřesnění lokality: Okolí Hotelu Perla Jizery *** skýtá ideální podmínky ať již pro cykloturistiku či pro pěší turistiku v nádherném prostředí Jizerských hor. V zimních měsících pak zde nalezne skvělé podmínky pro své vyžití jak milovník běžkařských tratí, tak i zastánce sjezdového lyžování. Jizerské hory jsou nejseverněji položeným pohořím České republiky. Prostírají se mezi Krkonošemi a Lužickými horami a jejich severovýchodní část s nejvyšší horou (Wysoka Kopa 1 127 m n. m.) zasahuje na polské území. Nejvyšším vrcholem české strany je Smrk (1 124 m n. m.), nadmořské výšky přes 1 000 m dosahuje ještě řada dalších vrcholů. Centrální část Jizerských hor má charakter náhorní roviny, v jejíchž depresích vznikly rašelinné horské louky a rašeliniště a pramení zde řada vodních toků. Na okrajových partiích a na hřebenech vznikly mrazovým zvětráním žulového podkladu bizardní skalní útvary, kamenná moře a divoká skalnatá údolí, kterými potoky a říčky peřejemi a vodopády překonávají velké převýšení z náhorních plání do podhůří. Zachovala se zde mimořádně hodnotná unikátní území s přirozenými společenstvy. Jsou to například nejrozsáhlejší porosty bučin v Čechách a unikátní společenstva otevřených rašelinišť s glaciální flórou a faunou. Romantické pohledy a tichá nostalgie přitahují návštěvníky po celý rok. V Jizerských horách nacházíme jeden z nejkrásnějších lyžařských běžeckých areálů v Čechách. Náhorní planiny jsou protkány sítí udržovaných lyžařských stop, kterými můžeme projíždět podle svého výběru mezi osadami, horskými chatami a přírodními raritami bez velkého úsilí a námahy. Otevřené planiny a rarita Jizerských hor - dvanáct rozhleden - poskytují nádherné výhledy do krajiny. Přijeďte i vy vychutnat vzácné chvilky štěstí a pohody právě u nás.
Místní název lokality: Josefův Důl 187
GPS souřadnice: 50.78821920, 15.21431810

Rozpis osob a lůžek: Hotel Perla Jizery poskytuje komfortní ubytování ve dvoulůžkových (manželská postel nebo oddělená lůžka), třílůžkových a v rodinných pokojích s celkovou kapacitou až 50 osob. Dvou nebo třílůžkové pokoje mohou být typ standard nebo typ superior. Všechny pokoje jsou provedeny ve vysokém standardu a mají vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou, toaletu, LCD TV, ledničku, rádio, telefon a vysoušeč vlasů. Pokoje typu superior jsou rozměrově prostornější a navíc v nich najdete trezor, příslušenství pro přípravu kávy a čaje, láhev sektu a ovocný koš. Dále pak nabízíme útulné ubytování ve srubu, ve 3 vybavených pokojích pro celkem 7 osob a je určeno pro nenáročné skupinky přátel.

Kuchyň: Útulná a stylová restaurace s krbem a akváriem Vám nabízí to nejlepší z české a světové kuchyně. Věříme, že uspokojí i ty nejnáročnější gurmány, velký výběr vín předčí Vaše očekávání. Samozřejmostí jsou i vegetariánská jídla a jídla pro děti. S kapacitou 50 míst a dalších 30 míst v salónku je vhodná i pro organizování společenských akcí, firemních školení či seminářů. Venkovní krb na břehu řeky s příjemným posezením a možností grilování je ideální pro posezení pod otevřením nebem, samozřejmě je také letní zahrádka s dětským hřištěm.
Sociální zařízení:
Vytápění: ústřední topení
Garáž: soukromé parkoviště
Ostatni: Kompletní služby hotelu najdete na http://www.hotel-perla-jizery.cz/sluzby

Provozní podmínky:

Zajímavosti, výlety: http://www.hotel-perla-jizery.cz/vylety

Doprava, parkování: Pro naše hotelové hosty máme vlastní parkoviště v ceně.

Ceny, poplatky:
Kč/osoba/den Kč/objekt/den
Upřesnění ceníku: Kompletní ceník a zvýhodněné pobytové balíčky najdete na http://www.hotel-perla-jizery.cz/ceny
Vnitřní vybavení:
Pes Kouření
Internet Televizor
Satelit DVD
Video Sprcha
Vana Sauna
Terasa Krb vnitřní
Spol.místnost Postel dětská
Telefon Fitko

Venkovní vybavení:
Krb zahradní Bazén
Nábytek Ohniště
Gril Zahrada
Potok Oploceno
Altán Dětské hřiště

Důležité body, cíle a vzdálenosti v lokalitě
Autobus-nádraží,zastávka2 km
Vlak-nádraží,zastávka2 km
Restaurace1 km
Obchod-potraviny1 km
Nákupní centrum1 km
Pošta1 km
Kostel1 km
Koupaliště1 km
Krytý bazén20 km
Sjezdové lyžování/lanovky100 m
Běžkové lyžování/trasy100 m
Golf
Tenis
Cyklotrasy100 m
Les100 m

Obsazenost objektu

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31